keskiviikko 8. heinäkuuta 2020

Juhla Kisat 10vuotta lahti 18.7.2020

Nurtsinpuputtajien epäviralliset estekilpailut täyttävät 10-vuotta! 
Tämän kunniaksi järjestetään suuret juhlavuosi kilpailut! Joten tervetuloa osallistumaan epävirallisiin estekanikilpailuihin ja epäviralliseen lemmikkikaninäyttelyyn,
Lahden Ahtialaan, osoitteeseen Sydänlehdonkatu 1, Kunnas. Valkoisen omakotitalon puutarha-alueella, estekilpailut pidetään tien toisella puolen hiekkakentällä.

Tapahtuma on klo 11.00-19.00. (HUOM! Sekä näyttely, että estekilpailut aloitetaan klo 11.00. Koska tapahtumat pidetään päällekäin, on kanin omistajan huolehdittava, että oma kani on arvostelussa, sekä radalla omalla vuorollaan.

Tapahtuma on AVOIN ja PÄÄSYMAKSUTON kaikille! Joten tervetuloa ihastelemaan, rapsuttelemaan, sekä tutustumaan kaneihin lemmikki- ja harrastuseläiminä. Tapahtumassa on buffet josta löytyy herkkuja ja virvokkeita osallistujille, sekä ihmisten, että kanien makuun. Myynnissä on mm. hihnoja, erilaisia tarvikkeita kaneille, sekä kaniaiheisia sisustus ja käyttöesineitä. Paikanpäältä löytyy myös useampi vesipiste ja wc. (HUOM! MUISTA VARATA KÄTEISTÄ MYYTÄVIEN OSTAMISTA, SEKÄ OSALLISTUMISMAKSUJEN MAKSUA VARTEN!)

ESTEKILPAILUISSA pidetään seuraavat luokat, jotka hypitään alla mainitussa järjestyksessä:

- Eliitti mutka
- Keskivaikea mutka
- Vaikea mutka
- Aloittelijat suora
- Helppo mutka

Kanin tulee olla vähintään 5kk ikäinen, osallistuessaan estekilpailuun. Osallistumismaksu on 2€/kani per luokka. Osallistumismaksu maksetaan paikanpäällä KÄTEISELLÄ! Jos haluat ilmoittaa kanisi ennakoon, laita seuraavat tiedot joko sähköpostitse osoitteeseen: Sissy0601@gmail.com tai tekstiviestillä numeroon: +358 408480590.

Omistajan yhteystiedot:
-Nimi
-S-posti
-Puhelinnumero
Kanin tiedot:
-Nimi
-Ikä
-Rotu
-Luokka/Luokat joihin kanin haluat ilmoittaa.

Koko päivän klo 11.00-19.00 on mahdollisuus päästä harjoittelemaan kanin kanssa vapaasti helppoja esteitä. Tapahtumapaikalle rakennetaan esterata tätä varten, tarvittaessa on mahdollista saada apua ja opastusta kokeneemmilta harrastajilta. Kanin tulee olla kilpailujen, sekä esteharjoitusten aikana ehdottomasti kytkettynä, asianmukaisiin valjaisiin ja talutushihnaan (EI FLEXIÄ). Tarvittaessa on mahdollista myös, saada lainaan tuomareilta varusteita pyydettäessä.

(Lemmikkikaninäyttely klo 11.00-19.00)
LEMMIKKIKANINÄYTTELY pidetään ulkona aidatussa puutarha pavilijongissa. Kantoboxit sijoitetaan niille osoitetulle, katostetulle alueelle, josta assari noutaa kanin tuomarin arvosteltavaksi. Vahvistusviestin mukana saadun numero-kirjain yhdistelmän tulee olla selkeästi merkattuna kantoboxiin, jotta assari löytää helposti oikeat kanit ja niiden boxit. Arvostelujen päätteeksi kanien parhaimmisto palkitaan best in show palkinnoin, sekä jaetaan runsaasti muitakin nimikkeitä ja palkintoja.

Näyttelyyn voivat osallistua kaikki luovutusiän (8vk) ylittäneet, terveet kanit, kokoon, näköön, tai rotuun katsomatta.

Näyttelyyn on ennakkoilmottautuminen 6€/kani, ilmoittautuminen päättyy 16.7.2020. klo 20.00.

Paikanpäällä pidetään mattimyöhäsille varmuudenvuoksi vielä jälki-ilmottautuminen klo. 10.30-11.00 välisenä aikana, jolloin hinta on 8€/kani.

Voit ilmottautua ennakkoon, lähettämällä seuraavat tiedot sähköpostitse otsikolla "Lahti 18.7.2020" osoitteeseen Sissy0601@gmail.com tai tekstiviestitse numeroon +358 408480590.


Kanin tiedot:
-Nimi
-Rotu
-Väri
-Sukupuoli
-Ikä (kk)
Omistajan tiedot:
-Nimi
-S-Posti
-Puhelinnumero

Näyttelyn vahvistusviesti lähetetään ilmottautujille, ennakkoilmoittautumisen päätyttyä 16.7.2020. klo 20.00 jälkeen. Huom! Näyttelyn ilmottautumismaksu maksetaan käteisellä paikanpäällä!

Näyttelyä tuomaroi kanikasvattaja Miia Kröger, sihteerinä toimii Tiina Salmi ja assarina toimii Iida Kivikko.


(Estekilpailuun voit ilmoittautua joko etukäteen, tai vasta paikanpäällä, maksu tapahtuu käteisellä paikanpäällä. Lemmikkikaninäyttelyn viimeinen ennakko-ilmottautumispäivä on 16.7.2020. klo 20.00 6€/kani. Tapahtumassa on myös jälki-ilmoittautumis mahdollisuus klo. 10.30-11.00 jolloin osallistumismaksu on 8€/kani. Osallistumismaksu maksetaa käteisellä paikanpäällä näyttelyn tuomarille.)

HUOMIOITAVAA!

KORONAVIRUKSEN vuoksi, pidetään huolta kahden metrin turvaväleistä! Lähtölistat tulostetaan valmiiksi osallistujien nähtäville, jotta kontaktit tuomarin kanssa, ovat mahdollisimman vähäisiä. Paikalta löytyy saippuaa ja käsidesiä hygienian ylläpitoa varten. Etukäteen pahoittelut, ettei tuomari kättele palkintojenjaon yhteydessä. Mikäli aivastuttaa, tai yskittää, suojaathan kasvosi, jottei mahdollinen tartunta leviä niin laajalle. Mikäli vointi poikkeaa normaalista, suojelethan itseäsi ja muita, etkä osallistu tapahtumaan

Huolehdithan, että jokaisella kanilla tulee olla koko päivän ajan raikasta vettä ja puhdasta heinää saatavilla!

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tapahtumasta, osallistumisesta tai muusta, ota yhteyttä tapahtuman järjestäjään:
Pinja Metso
S-posti: Sissy0601@gmail.com
Puh: +358 408480590

Tervetuloa viettämään mukavaa päivää yhdessä pitkäkorviemme parissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaniestekisojen JUHLAKISAT 10 vuotta

Nurtsinpuputtajien epäviralliset estekilpailut täyttävät 10-vuotta! Tämän kunniaksi järjestetään suuret juhlakilpailut! Joten tervetuloa osa...