tiistai 12. helmikuuta 2019

MAALIS10 Estekanikilpailu, Lemmikkikaninäyttely & Valokuvauskilpailu 2019

 LAHTI JA LÄHIPAIKAT NYT SIELLÄ PÄIN!

Tervetuloa! 

Osallistumaan, katselemaan, tai ihan vain rapsuttamaan kaneja Joutjärven nuorisotalolle 10.3.2019 klo 11.00-16.00,

TAPAHTUMA ON AVOIN JA PÄÄSYMAKSUTON!  

Estekani kilpailujen lisäksi pidetään KANINÄYTTELY 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10218053862276010&id=1170325134 (linkistä pääsee näyttelyn omaan tapahtumasivuun), sekä kanien VALOKUVAUSKILPAILUT, joiden parhaimmisto palkitaan. Paikanpäällä myydään myös pikkurahalla, erilaisia herkkuja ja virvokkeita yleisölle, sekä osallistujille.



Estekilpailuissa on alla mainitut luokat:

-Aloittelijat

-helppo suora

-keskivaikea suora

-helppo mutka

Kanillasi ei tarvitse olla aiempaa hyppykokemusta jotta se voi osallistua kilpailuihin. Mukaan tarvitset vain kanillesi sopivat valjaat, tuomarit avustavat ensihyppääjiä ja jos kanisi innostuu hyppimisestä, voi sen halutessaan paikan päällä ilmoittaa osallistumaan helpon luokkiin. Kanin on oltava vähintään 5 kuukauden ikäinen, osallistuessaan estekilpailuun, jotta kanin luusto ja lihakset ovat kehittyneet tarpeeksi, jotta hyppiminen on kanille turvallista.
Osallistumismaksu on 2€/kani per luokka. Kun ilmoitat kanisi estekilpailuun, laita tekstin lopussa lukeviin kilpailun järjestäjän yhteystietoihin, seuraavat tiedot ilmottautuessasi:

Omistajan yhteystiedot:
-nimi
-s-posti
-puhelinnumero
Kanin tiedot:
-nimi
-ikä
-rotu
-luokka/luokat joihin haluat kanin ilmoittaa

Huom! RHD-2 viruksen vuoksi, ennen kanisi tuomista kilpailuihin, näyttelyyn tai valokuvaukseen, on kanin oltava kaksi viikkoa karanteenissa (kaksi viikkoa pitää olla kilpailujen välillä aikaa, eikä kania saa viedä ulos kahteen viikkoon ennen tapahtumaan osallistumista) myös talouden muiden kanien on oltava karanteenissa, vaikka kaikki eivät osallistuisikaan tapahtumaan. Paikanpäällä on myös ihmisten käytettävä joko erillisiä sisäjalkineita, tai oltava ilman kenkiä, ulkokengät riisutaan sisälle tultaessa, koska virus voi levitä niiden mukana.

Kanien valokuvauskilpailun suorittaa valokuvausalan opiskelija, kuvaus maksaa 2€/kani. Kuvat saa itselleen sähköpostitse ja kolme kuvauksellisinta kania palkitaan, kuvaukseen saa osallistua aikaisintaan luovutusiän saavuttaneet kanit, eli yli 8 viikkoa. Jos haluat ilmoittautua valokuvaukseen ota yhteyttä alla oleviin yhteystietoihin:
Pinja Metso
S-posti: Sissy0601@gmail.com
Puh: +358 408480590

Kerro ilmoittautessasi seuraavat tiedot:

Omistajan yhteystiedot:
-nimi
-s-posti
-puhelinnumero
Kanin tiedot:
-nimi
-ikä
-rotu

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää aiheesta, osallistumisesta tai muusta, ota yhteyttä tapahtuman järjestäjään:
Pinja Metso
S-posti: Sissy0601@gmail.com
Puh: +358 408480590

Tervetuloa viettämään mukavaa päivää kanssamme pitkäkorvien parissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaniestekisojen JUHLAKISAT 10 vuotta

Nurtsinpuputtajien epäviralliset estekilpailut täyttävät 10-vuotta! Tämän kunniaksi järjestetään suuret juhlakilpailut! Joten tervetuloa osa...