perjantai 29. maaliskuuta 2019

LAHTI- KANINÄYTTELY JA ESTEKISAT 14.4.2019

Tervetuloa osallistumaan estekanikilpailuihin, lemmikkikaninäyttelyyn, sekä "kuvauksellisin kani" kilpailuun Joutjärven nuorisotalolle 14.4.2019 klo 11.00-17.00 Tapahtuma on AVOIN ja PÄÄSYMAKSUTON kaikille, joten loikkaa rohkeasti mukaan ja tule ihastelemaan, paijaamaan, sekä tutustumaan kaneihin seura- ja harrastuseläimenä!

Pääsiäisen kunniaksi paikan päällä on mahdollisuus pääsiäsipupun etsintään, josta tehtävän suorittaneille luvassa yllätyspalkinto!
Myös buffet palvelee katsojia ja osallistujia KÄTEISTÄ vastaan erilaisilla virvokkeilla ja herkuilla!


ESTEKILPAILUSSA kilpaillaan alla mainituissa luokissa:
-Aloittelijat
-Helppo suora
-Helppo mutka
-Keskivaikea mutka

-(Esteviesti-peli: PIDETÄÄN VIIMEISENÄ JOS AIKATAULUT ANTAA MYÖDEN! Halukkaat kilpailijat jaetaan joukkueisiin ja kaikki suorittavat vuorollaan lyhyen viestiradan edes-takaisin. Ensimmäinen joukkue, jonka osallistujat ovat suorittaneet viestiradan voittaa palkinnon!)

Osallistumismaksu on 2€/kani per luokka. Osallistumismaksu kerätään KÄTEISENÄ paikan päällä. Kun ilmoitat kanisi (vähintään 5 kuukauden ikäisen!) estekilpailuun, laita ilmoittautuminen sähköpostitse osoitteeseen: Sissy0601@gmail.com tai tekstiviestillä numeroon +358 408480590 seuraavat tiedot ilmoittautuessasi:

Omistajan yhteystiedot:
-Nimi
-S-posti
-Puhelinnumero
Kanin tiedot:
-Nimi
-Ikä
-Rotu
-Luokka/luokat joihin kanin haluat ilmoittaa

Ennen estekilpailujen alkamista, Klo 11.00-12.00 on ennestään hyppykokemattomille ja vasta harrastusta aloitteleville kaneille järjestetty aikaa esteharjoitteluun. Tämä on loistava hetki kokeneempien harrastajien opastamana kokeilla, herättävätkö matalat esteet kanisi hyppelyvaistot esiin! Mikäli kanisi oikein innostuu loikkimaan tai osoittaa suurta estelahjakkuutta, on sinulla mahdollisuus vielä jälki-ilmoittaa kanisi paikan päällä aloittelijoille sopiviin kilpailuluokkiin, eli: aloittelijat,helppoon suoraan sekä helppoon mutkaan.
Esteharjoitusten ja kilpailujen ajan kani tulee olla kytkettynä valjaisiin, sekä estehyppelyyn soveltuvaan talutushihnaan. Kysy paikan päältä tuomareilta valjaita ja hihnoja lainaan, mikäli et vielä sellaisia itse omista!

ESTEHARJOITTELURATA on kaikkien osallistujien vapaassa käytössä klo 12.00-17.00 välisenä aikana!

Mikäli sinulla on kysyttävää estekilpailuihin liittyen ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen: Sissy0601@gmail.com tai tekstiviestillä numeroon +358 408480590

Tapahtumassa järjestetään myös LEMMIKKIKANINÄYTTELY johon voivat osallistua kaikki yli 2 kuukautta täyttäneet, terveet kanit, kokoon, näköön, tai rotuun katsomatta!


Näyttelyn viimeinen ilmoittautumispäivä on 12.4.2019

Ilmoittautumismaksut lemmikkikaninäyttelyyn:
5.50€ per kani

Ilmoittautumiset tulee lähettää viimeistään 12.4. osoitteeseen: elamantapanaelaimetblogi@gmail.com otsikolla "Lahti 14.4.2019". Mukaan tulee liittää kuva maksukuitista.
Ilmoita viestissä kanisi/kaniesi tiedot:
- Nimi
- Rotu
- Väri
- Sukupuoli
- Ikä (kk)

Sekä omistajan tiedot:
- Nimi
- S-posti
- Puhelinnumero

Ilmoittautumiset maksetaan tilille FI6514693500265562 / Juulia WIhlman, viestiksi Kaninäyttely


Näyttelyitä tuomaroi eläintenhoitaja/kouluttaja Juulia WIhlman ja assarin virassa avustaa @veuhukorvat tilistä tunnettu Tanja Hunnakko

Näyttelyarvostelut aloitetaan klo 11.00 Tapahtuman kesto riippuu osallistujamäärästä.

Kysymyksiä näyttelyihin liittyen?
Ota rohkeasti yhteyttä:
elamantapanaelaimetblogi@gmail.com
tanja1hunnakko@gmail.com
Kiireelliset asiat: +358 442923665

Kanien VALOKUVAUSKILPAILUUN/"KUVAUKSELLISIN KANI" kilpailuun saavat osallistua kaikki yli luovutusikäiset (8 viikkoa) täyttäneet, terveet kanit. Valokuvaus (2€ per kani) maksetaan KÄTEISELLÄ paikan päällä valokuvauksen yhteydessä. Kuvat saat itsellesi sähköpostiin ja kolme kuvauksellisinta kania palkitaan! Valokuvauksen suorittaa Oona Jemina Mäkinen.

Ilmoittautuminen sähköpostitse tai tekstiviestillä:
Oona Mäkinen
S-posti: jeminamakinen@gmail.com
Puh: +358 403540099
Kerro ilmoittautuessasi seuraavat tiedot:

Omistajan yhteystiedot:
-Nimi
-S-posti
-Puhelinnumero
Kanin tiedot:
-Nimi
-Ikä
-Rotu

HUOM! Esteille ja valokuvaukseen riittää ennakkoon ilmoittautuminen ja voit maksaa käteisellä tapahtumassa paikanpäällä, näyttelymaksu pitää maksaa etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä!

HUOMIOITAVAA!

RHD-2 viruksen vuoksi on tapahtumaan tuotavat, rokottamattomat kanit pidettävä karenssissa vähintään kaksi viikkoa ennen tapahtumapäivää. (Kahden viikon ulkoilu/ulkokasvien syömäkielto). Myös saman talouden muiden kanien on oltava karenssissa, vaikka kaikki niistä eivät osallistuisikaan tapahtumaan. Paikan päällä myös ihmisten on käytettävä joko erillisiä sisäjalkineita, tai oltava ilman ulkokekiä. Ulkokengät riisutaan sisälle tultaessa, jottei virus pääse yhtä helposti leviämään kenkien mukana.

Huolehdithan, että jokaisella kanilla tulee olla koko päivän ajan raikasta vettä ja puhdasta heinää saatavilla!

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää aiheesta, osallistumisesta, tai muusta, ota yhteyttä tapahtuman järjestäjään:
Pinja Metso
S-posti: Sissy0601@gmail.com
Puh: +358 408480590

Tervetuloa viettämään mukavaa päivää yhdessä pitkäkorviemme parissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaniestekisojen JUHLAKISAT 10 vuotta

Nurtsinpuputtajien epäviralliset estekilpailut täyttävät 10-vuotta! Tämän kunniaksi järjestetään suuret juhlakilpailut! Joten tervetuloa osa...